Contact

Waar is Volhuis eigenlijk?
Volhuis Producties
Oude Ebbingestraat 38 A
9712 HK Groningen

Kan ik ook bellen?
Natuurlijk kan dat. Toets of draai dan 06-25143948 of 050-3121178.
Of mailen?
Nog beter. miranda@volhuis.nl

Hoe kom ik bij Volhuis?
De Oude Ebbingestraat is midden in het centrum van Groningen en nummer 38A zit op een steenworp afstand van de Grote Markt. Tegenover cd/dvd shop Plato en boven elektro speciaalzaak Scheer & Foppen. Kan niet missen.

Met welk vervoermiddel?
Een auto is natuurlijk handig, maar voor de deur parkeren kan niet. Er zijn echter 2 prima parkeergarages in de buurt. De mooiste is die van Q-Park onder de Ossenmarkt. Loop, als je daar geparkeerd hebt en met je gezicht richting het water staat, linksaf naar de Ebbingebrug, steek de brug over en dan ben je in de Oude Ebbingestraat. Nummer 38A vind je na ongeveer 300 meter aan je rechterhand. Ook een fijne garage is die in de Naberpassage. Loop als je daaruit komt richting Martinitoren, vervolgens voor de ABN Amro bank langs en sla daarna meteen de eerste straat rechts in. Dat is de Oude Ebbingestraat. Nummer 38A zit dan na ongeveer 200 meter aan je linkerhand.
Vanaf het Centraal Station gaan vele bussen langs de halte Grote Markt. Loop dan dezelfde route als die vanuit de Naberpassage.
Te voet en met de fiets kan vrijwel alles in de Beste Binnenstad van Nederland.