Biografie

Ik produceer, acteer, fantaseer, regisseer, presenteer, monteer, doceer, organiseer, creëer en musiceer. Kiezen kan ik echter niet zo goed, daarom heb ik ervoor gekozen om maar gewoon niet te kiezen.
Leuke Miranda-feitjes

Met nimmer aflatende energie hou ik me bezig met alle hier aan de linkerkant vermelde dingen en dan bij voorkeur allemaal tegelijkertijd.
Ik omring me graag met mensen die goed kunnen koken, want dat is niet mijn sterkste kant. Schijnt… Dat wil zeggen, ik ben zelf best te spreken over mijn creativiteit in de keuken, maar dat is niet iedereen met me eens…. Eten kan ik een stuk beter. Veel en vaak graag. Voor een goed glas wijn mag je me altijd wakker maken. Ook voor paprikachips, gehaktballen, CSI, oude jazz, een potje Triviant, of Mahjong, een filmpje, een goed boek, nieuwe schoenen, een weekje skiën, of zeilen, op de bank hangen en voor zinloos praten. Maar verder nergens voor, want ik heb m’n slaap hard nodig.

Saaie Miranda-feitjes

Naam: Bolhuis
Voornamen: Miranda Alexandra
Geboortedatum: 16 maart 1970
Geboorteplaats: Emmen
Lengte: 1.78 m
Kleur haar: donkerblondlichttotmiddenbruinachtig
Kleur ogen: groen
Opleidingen: Praedinius Gymnasium Groningen. Vervolgens via Nederlandse Taal- en Letterkunde door naar Algemene Letteren Kunst en Kunstbeleid, richting Theaterwetenschap (RUG). Daarna, daarvoor en gelijktijdig vele workshops en trainingen op het gebied van zang en theater, educatie en management.